Ameriški milijonarji so spregovorili 2017-10-20T14:30:19+00:00

NEPRECENLJIVA ZNANJA NEPOSREDNO IZ UST PODJETNIH MILIJONARJEV!

Ameriški milijonarji so spregovorili

Vsaka oseba, vsaka država, vsako okolje in vsak narod te lahko nauči mnogo, vendar samo, če si to želiš.

Izobraževalno potovanje po Kaliforniji mi je bilo dokaz, da nas Američani lahko naučijo podjetnosti. Če znamo ta znanja prilagoditi na naše, slovensko, okolje (imamo namreč popolnoma drugačno zgodovino, način razmišljanja in delovanja, vrednote ...), lahko dosežemo mnogo. Lahko iz tistega, kar radi delamo, ustvarimo svojo kariero. S podjetnostjo.

Osebna zgodba na koncu knjige dokazuje, zakaj tako močno zagovarjam ta znanja. Preverjena, uporabljena v praksi. V času osebnega neuspeha, časa joka in obupa, časa, ko me je vesolje prisililo v spremembo. Ta knjiga pomaga vsem, ki ste v fazi spremembe ali na dnu ... 

Knjiga je v Sloveniji postala knjižna uspešnica že po dveh tednih, po nekaj mesecih pa bila prevedena že v hrvaščino, ruščino, angleščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko.

  • Avtorica: Petra Škarja
  • Prva izdaja: maj 2014
  • Strani: 130
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava

Redna cena: 9,50€

V košarico
Ameriški milijonarji so spregovorili

POVEDALI STE

Mnenja bralcev

“Draga Petra, ravnokar sem odložila tvojo knjigo, iskreno, s solzami v očeh. Ne, ker je žalostna, ampak, ker me je ganila. Res. Med vrsticami je čutiti tvojo energijo, elan, navdušenje in pozitivno energijo. Seveda sem se nalezla 🙂 Super slogan. Hvala za knjigo, vesela sem, da mi je prišla v roke!”
Živa Bizjak
“Petra … Knjiga je skoraj prebrana … še nekaj strani … Prebral sem že kar nekaj knjig … Napleon Hill, Wayne Dyer, Zig Ziglar, Brian Tracy, itd. Na destine knjig podobnih avtorjev … Bil na seminarjih od T. Harv Eker-a, na UPW od Tony Robbins-a, in še kup drugih seminarjih pri nas, Lisac, Mori, itd. Lahko povem samo eno stvar … Tvoja knjiga ”Milijonarji so spregovorili …” je ena najboljših knjig, kar sem jih bral. Absolutno je naredila velik uvid v moje vzorce, katerih se enostavno nisem zavedal. To je knjiga, ki bi jo moral prebrat vsak sleherni Slovenec! Najlepša hvala. Iz srca sem hvaležen za to, da si napisala to knjigo. Z velikim veseljem jo bom priporočal vsem. Za vse, ki pa bodo želeli sodelovati z menoj, pa bo to zdaj obvezno čtivo!”
Brane Josipović
“Helooooo Petra. Najbolj ŽIVA, odštekana, RESNIČNA, KULska knjiga, ki sem jo prebrala EVER. Koliko je smisla v vsem napisanem in prebranem v dobri 1,5 uri na soncu na terasi. HM, prednost je v kratkih in prečiščenih informacijah in to knjigo lahko prebere prav VSAK, ki ima 1,5 ur časa kjerkoli … brez meja. Knjiga, ki sem jo rabila, da sem razumela, da sem samo HAHA normalna in da, ker sem izven okvirjev, pač drugačna. Uspešno in čestitke … čista 10.”
Gabi Zupan
“Knjigo sem prejela in jo prebrala na mah. Tanka, mehka, a zelo zanimiva, poučna, napisana v tvojem prijetnem, sproščenem stilu pisanja. Hvala zanjo, v njej je nekaj zelo zanimivih pogledov na nas Slovence, oziroma pogledov od zunaj, na katere pogosto pozabimo ali pa se jih sploh ne zavemo. Res delujemo tako? Ja, po mojem mnenju je tako, pri zelo veliki večini nas. Res hvala za pogled od zunaj. Petra, vztrajaj, piši dalje, komaj čakam tvojo novo knjigo. Ptičjega petja in čebeljega brenčanja poln dan ti želim.”
Martina Šumrada
- Izredno berljiva knjiga, preprosta, na enostaven način opiše stvari, ki se ti zdijo logične, potem ko jih enkrat prebereš … ampak če delaš sam, ne pomisliš nanje, ker smo bili tukaj vzgojeni popolnoma drugače.
- Knjiga opisuje pristope, ki nam šokantni, nepojmljivi, zaradi katerih bi v našem okolju lahko imeli celo težave … drugod po svetu pa so nujni in predpogoj za uspeh.
- Prebrati to knjigo samo po sebi še ne bo naredilo človeka v uspešnega poslovneža, zlasti ne v Sloveniji, ker enostavno ne funkcioniramo na tak način. Ampak je pa dragocena, ker ti odstre tančico do drugačnega načina razmišljanja v poslu, da boš razumel, kje in kako se moraš bolj potruditi.
- Vedno bolj se tudi tukaj uveljavlja filozofija, ki jo avtorica opiše v knjigi: ni pomembno, da sediš 8 ur na delovnem mestu, pomembni so rezultati! To mora večina zaposlenih v Sloveniji šele dojeti.
- Super knjigica – majhna, kratka in enostavna, ampak bogata z dragocenimi nasveti.
Mnenja zaposlenih v podjetju Pipistrel

BLOG

Iz knjige

Ameriški milijonarji so spregovorili (povzetek knjige)

september 1st, 2016|2 komentarja

Avtorica: Petra Škarja Če v Ameriki poizkusiš in tvegaš vse, kar imaš, a ti ne uspe, propadeš – je to OK. [...]

Da slučajno ne (pro)padeš!

maj 14th, 2016|1 Comment

Čeprav mi Amerika ni ravno vzor, kako živeti, me je vseeno potovanje tam naučilo nekaj izjemnih zadev, katere si želim vsaj [...]

Kaj bodo pa ljudje rekli?

februar 24th, 2016|0 Comments

Poglejte si video, kjer se malo zamislimo nad dejstvom, kako zelo smo obremenjeni s tem - "kaj bodo pa ljudje rekli" [...]

MORDA VAS ZANIMA ŠE:

Ostale knjige

Kako postaviti sebe in posledično celotno družbo na višji nivo? Verjamem, da s spodbujanjem podjetnosti (ne podjetništva samega). Prav to zajemata ti dve knjigi.

Več
Knjiga Česar nas niso naučili v šolah

Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela: prevzemanja odgovornosti, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, …

Več
Najdi svojo srečo in mir, petra skarja

Ljudje smo si tako različni … A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo mir v duši in srečo v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

Več
Virusi Slovenije, Petra Škarja

Virusi so priučena in pridobljena (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so glavni zaviralci uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji.

Več

Vas obveščam o novih vsebinah?

Vesela bom, če boste delili še z ostalimi!