Moje knjige 2017-10-20T14:30:20+00:00
camino od suzenjstva do svobode petra skarja

CAMINO - Od suženjstva do svobode

Knjiga za vse, ki ste si kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti.

Več
Ameriški milijonarji so spregovorili

Ameriški milijonarji so spregovorili

Izobraževalno potovanje po Kaliforniji mi je bilo dokaz, da nas Američani lahko naučijo podjetnosti. Če znamo ta znanja prilagoditi na naše, slovensko, okolje, lahko dosežemo mnogo.

Več
Knjiga Česar nas niso naučili v šolah

Česar nas niso naučili v šolah

Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela: prevzemanja odgovornosti, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, …

Več
Najdi svojo srečo in mir, petra skarja

Najdi svojo SREČO in MIR

Ljudje smo si tako različni … A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo mir v duši in srečo v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

Več
Virusi Slovenije, Petra Škarja

Virusi Slovenije

Virusi so priučena in pridobljena (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so glavni zaviralci uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji.

Več

Paket podjetnosti

Kako postaviti sebe in posledično celotno družbo na višji nivo? Verjamem, da s spodbujanjem podjetnosti (ne podjetništva samega). Prav to zajemata ti dve knjigi.

Več

E-priročnik WIN-WIN marketing

Verjamem v tovrstni marketing, kjer ima več vpletenih strani korist, ga zagovarjam, spodbujam in si želim, da bo to marketing prihodnosti. Izbrane so res zgolj TOP marketinške akcije in prepričana sem, da so te informacije in ideje res neprecenljive!

Več

Vas obveščam o novih vsebinah?

Vesela bom, če boste delili še z ostalimi!