Bi se radi malo nasmejali? 

Brezplačna e-knjigica VIRUSI SLOVENIJE

(Beseda "korona" se niti enkrat ne omeni, obljubim. So čisto drugačni virusi.)

Izjemno rada potujem. In več ko potujem, bolj trdim, da smo Slovenci eden najbolj izobraženih, inovativnih, splošno razgledanih, sposobnih narodov na svetu (pa tudi če to ni res, to želim verjeti 🙂 )

Imamo skorajda vse! Zakaj torej ne naredimo VEČ kot posamezniki in kot narod? Zakaj nismo uspešnejši, srečnejši, mirnejši? In zakaj nas več ne uresničuje svojih sanj?

Zaradi virusov našega okolja. Ti virusi so PRIUČENA in PRIDOBLJENA (pomembno: ne naravna) prepričanja, mišljenja, ki so ZAVIRALCI uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji. Zato se mi jih zdi smiselno izpostaviti. Hitro se širijo, so nalezljivi, večina je okuženih in izjemno težko jih je prepoznati, še težje ozdraviti ...

Prav zato je smiselno, da jih prepoznamo in se jih čim prej 'ozdravimo', če želimo napredovati v življenju. Ne le poslovno. Tudi osebno.

E-knjižica VIRUSI SLOVENIJE

Za nasmešek in sprostitev 🙂

 

Knjižica VIRUSI SLOVENIJE
Za nasmešek in sprostitev.

.
Zapri

"Ej, Petra, pa kaj konkretno so ti virusi?"

Ok, vam povem enega: "Kaj bodo pa ljudje rekli ..." No, kdo se upa zlagati, da ga ni še nikoli slišal, nikoli zaznal? Več o takih virusih pa v knjižici, ki si jo lahko brezplačno prenesete. 

 

Že poznate te knjige? Meni so všeč ... 

 .