Spodbujam PODJETNOST - S SRCEM. Torej podjetne vrednote (kreativnost, akcijo, vztrajnost, iznajdljivost, unikatnost ...) na trdih temeljih pozitivnih človeških vrednot (poštenost, pravičnost, dobrota, iskrenost).

Trdim, da smo Slovenci eni najbolj izobraženih, inovativnih, splošno razgledanih, sposobnih narodov na svetu. Zakaj torej ne storimo VEČ kot posamezniki in kot narod? Zakaj nismo bolj USPEŠNI, bolj SREČNI in zakaj nas več ne uresničuje svojih SANJ? Odlične odgovore na ta vprašanja nam lažje dajo ljudje na drugih koncih sveta ...

Petra-Just-do-it-s-srcem-mala-1024x335

V novembru bomo v Ljubljani imeli sklop treh seminarjev, katerih skupen slogan je JUST DO IT - S SRCEM! Med seboj se povezujejo, a je vsak tudi sam zase celota, tako da se lahko udeležite tudi le enega ali dveh (v kolikor se udeležite dveh seminarjev, imate tretjega BREZPLAČNO). Vabljeni!

Prvi seminar: Od milijonarjev do menihov – »recepti« za uspeh in srečo!

OD-MILIJONARJEV-DO-MENIHOVIdealen za tiste, ki si želite nekih sprememb v življenju … in najprej potrebujete POGUM, INSPIRACIJO, VERO!

Termin: sreda, 11. november 2015, od 17.00 do predvidoma 20.00 z vmesnim odmorom

Lokacija: City Hotel Ljubljana,  Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana

Koliko? 29 evrov (vsakdo prejme dežnik JUST DO IT - S SRCEM)

Pred dobrim letom dni sem bila primorana hitro priti do bistveno večjih poslovnih rezultatov, kot leta pred tem. Vedela sem, da s podobnim načinom dela lahko dobim le podobne rezultate. Zato sem potrebovala nekaj korenitih sprememb. Kaj so bile tiste ključne spremembe, ki so mi res prinesle ne le nekajkrat boljše, ampak vsaj 50-krat boljše rezultate v poslu kot leta prej?

O tem bo govora na seminarju.  Predvsem kaj nas lahko naučijo ameriški milijonarji in kaj burmanski menihi. Ter najpomembnejše - kako to smiselno vnesti v naš, drugačen prostor.

 • tehnika KISS (Keep It Simple, Stupid - ohrani preprosto, torej ne kompliciraj),
 • če ne obupaš, ne moreš biti poraženec,
 • zmožnost pasti in kako se hitro pobrati,
 • moč notranje srčne želje,
 • slediti srcu - kako in zakaj,
 • grajenje kariere na temeljih pozitivnih človeških vrednot (poštenost, pravičnost, iskrenost ...),
 • ganljiva zgodba Dereka Radmonda,
 • ...

Posebna gostja seminarja: Mirjana Ivanuša Bezjak, ki nas bo spodbudila, da se med seboj spoznamo, in vodila kratko in učinkovito mrežimo. Več o Mirjani na spletni strani: Hitri-poslovni-sestanki.si

[thrive_2step id='7645'][/thrive_2step]

Drugi seminar: Virusi Slovenije

naslovnica-virusi-slovenije-230x300Idealen za tiste, ki veste, da imate dovolj znanja, idej, sposobnosti, morda že svoj produkt, storitev … A vas NEKAJ OVIRA, BLOKIRA, da bi zasijali tako, kot lahko.

TerminPetek, 13. november 2015, od 17.00 do predvidoma 20.00 z vmesnim odmorom

Lokacija: City Hotel Ljubljana,  Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana

Koliko? 29 evrov (vsakdo prejme povsem NOVO knjigo Virusi Slovenije)

Ti virusi so PRIUČENA in PRIDOBLJENA (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so GLAVNI ZAVIRALCI uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudeh v Sloveniji. Zato se mi jih zdi smiselno izpostaviti. Hitro se širijo, so nalezljivi, večina je okuženih in izjemno težko jih je prepoznati, še težje ozdraviti ...

Prav zato je NUJNO, da jih prepoznamo in se jih čim prej 'ozdravimo', če želimo v življenju napredovati. Ne le poslovno. Tudi osebno. In prav o tem bo govora na seminarju.

Primeri virusov:

 • Kaj bodo pa ljudje rekli ...
 • Ah to se ne izplača ...
 • Ah to je pa predaleč ...
 • To se ne spodobi ...
 • ...

Poseben gost seminarja: Jaka Mrak

[thrive_2step id='7645'][/thrive_2step]

Tretji seminar: WIN WIN marketing

win-win-marketing-petra-skarja2-214x300Idealen za tiste, ki NE MARATE PRODAJATI, a vseeno morate nekako prodati. Tisti, ki se kdaj zalotite, da rečete: “Vse bi delal, samo prodajal ne bi.”

Termin: Sobota, 14. november 2015, od 10.00 do predvidoma 13.00 z vmesnim odmorom

Lokacija: City Hotel Ljubljana,  Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana

Koliko? 29 evrov (vsakdo prejme majico JUST DO IT - S SRCEM)

Povedala in razložila vam bom konkretne primere NAJBOLJŠIH marketinških akcij, kar sem jih izvedla v skoraj sedmih letih 'brcanja na samostojni poti' in pri katerih so imele KORIST VSE VPLETENE STRANI. Verjamem v tovrstni marketing, ga zagovarjam, spodbujam in si želim, da bo to MARKETING PRIHODNOSTI! Izbrane so zgolj TOP marketinške akcije in PREPRIČANA sem, da so podane informacije in zamisli resnično neprecenljive!

 • kako sem prišla do medijev, velikih podjetij ... in z njimi sodelovala
 • kako sem "brez imena, vez in poznanstev, financ za marketing ..." prodala že več kot 12.000 izvodov knjige
 • kako sem izdala knjigo brez začetnih sredstev
 • kako smo z 0 evrov investicije naredile vseslovensko prepoznavnost dogodka 500 podjetnic
 • kako sem si hitro gradila prepoznavnosti in baze ljudi
 • ...
[thrive_2step id='7645'][/thrive_2step]

Predavateljica?

petra-skarja1-284x300Petra Škarja. Pri 19ih letih sem odprla svoj prvi s.p. in od takrat dalje spoznavam realnost podjetništva. Danes končno delam to, o čemer sem vedno sanjala - sem predavateljica in avtorica več knjižnih uspešnic. Knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili je celo prevedena že v ruščino, hrvaščino, angleščino in celo kitajščino, kamor so bile prodane avtorske pravice. Kot predavateljica sem bila med drugim vabljena tudi na Kitajsko, kjer sem predavala pred več kot 3000 ljudmi in na ta uspeh sem še posebej ponosna.

Spodbujam PODJETNOST - S SRCEM. Torej podjetne vrednote (kreativnost, akcijo, vztrajnost, iznajdljivost, unikatnost ...) na trdih temeljih pozitivnih človeških vrednot (poštenost, pravičnost, dobrota, iskrenost). Poudarjam tudi zavedanje LEPOT naše dežele in UNIKATNOST v ljudeh - naj ostanejo čim manj vpleteni v negativne vplive sistemov – to, kar je Frank Sinatra povedal že v pesmi My way. Verjamem, da ima vsakdo IZJEMNO ZGODBO, ki jo lahko deli s svetom.

Vodi me misel Alberta Einsteina: Vesolje mi ne bi posadilo sanj v moje srce, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničim.

Se vidimo kmalu! 🙂