PRIROČNIK

Modrosti in skrivnosti za ohranjanje mladosti

Vsi smo na istem vlaku - na vlaku, ki drvi proti končni postaji. Zakaj bi se gnetli v nabito polnem vagonu s težkimi nahrbtniki na ramah, če lahko prestopimo v udoben kupe, kjer bomo lahko nahrbtnike odložili, se sprostili in uživali v udobni vožnji. 

Zakaj so nekateri ljudje še pri 70-ih letih tako polni energije in življenje, medtem ko so drugi že v rosnih mladih letih nekako izmučeni? Mnogo znanj sem nabrala, marsikateri kotiček sveta obiskala, premnogo svetovnih gurujev rokovala, ogromno tega na lastni koži zaznala, da sem na koncu spoznala - teh nekaj ključnih modrosti in skrivnosti za ohranjanje mladosti. Vse preverjeno, učinkovito, preprosto, a ključno za vitalnost in energijo našega življenja. 

Priročnik Modrosti in skrivnosti za ohranjanje mladosti: 

  • Avtorica: Marija Orel
  • Prva izdaja: 2018
  • Število strani: 88
  • Format: 11,5 x 18 cm
  • Vezava: Mehka vezava

Redna cena: 16,00€

Naročila na: marija.orel1234@gmail.com ali gsm: 051 341 727 (Marija)

modrosti-in-skrivnosti-za-ohranjanje-mladosti-marija-orel

BLOG

Iz knjige Modrosti in skrivnosti za ohranjanje mladosti

MOGOČE VAS ZANIMAJO ŠE:

Ostale knjige

camino kako izdati kjigo petra skarja

Knjiga za vse, ki ste si kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti. Vsakdo od nas bije svoje bitke - kako se bomo z njo soočili? Nekateri s hojo po CAMINU, ki razkrije družinsko skrivnost, zamolčano kar 23 let ...

Več

Ljudje smo si tako različni … A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo mir v duši in srečo v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

Več

Virusi so priučena in pridobljena (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so glavni zaviralci uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji.

Več

Česa nas niso naučili v šolah, a nujno potrebujemo v vsakdanjem življenju? Veščin komunikacije, ravnanja z denarjem, čustvene in duhovne inteligence, prevzemanja odgovornosti ...

Več

Vas obveščam o novih vsebinah?