MOTIVACIJSKO PREDAVANJE

KATAPULTiramo ideje

S seminarja boš odšel opremljen z nekaj preprostimi vajami (1 minuta na dan), ki ti bodo dolgoročno prinesla boljšo samopodobo, pozitivno naravnanost in več kreativnosti.

In to še ni vse (topshop style 🙂 ) - Čaka te neko presenečenje! Neko fizično darilo!

Ne, ne povemo, kaj to je … Ker je bistvu v znanju in informacijah, ki jih prejmeš, to darilo je le češnjica na torti.

Kdaj? V sredo, 25. marca 2020, od 17.00 do 19.00

(Korona virus bo povedal, kdaj bo nov termin. Takoj ko bo določeno, vas o tem obvestimo.)

Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje
Koliko? BREZPLAČNO (prav zares)

 

PRIJAVE? Ja, prosimo, so obvezne, ker imamo omejeno število mest. Napišite "PRIDEM!" in kakšen lep pozdravček na info@katapult.si.

Zakaj?

Prepričani smo, da imaš tudi ti svojo idejo, kaj si v življenju res želiš doseči, kaj delati, kaj ustvariti. Saj veš, tista ideja, ki se ti tolikokrat plete po mislih in ti ogreje srce … A ko se je že skoraj lotiš, te zagrabijo neki strahovi: »Joj, kaj pa če ne bo šlo … Pa ne znam … Nisem dovolj dober za to … Kaj bodo pa ljudje rekli …« Vse to je le igra tvojega uma.

AMPAK!

A veš, da obstajajo preproste vaje, s katerimi pretentaš um, da te pri realizaciji svojih idej ne ustavi? Evo, te vaje, zelo praktične in uporabne, dobiš na seminarju. Kul, a ne? Pridi! Obljubimo, da te vsaj enkrat nasmejemo (če ne, boš pa ti povedal kakšen vic), vsaj enkrat presenetimo, vsaj enkrat vzbudimo aha moment.

Kaj še?

... Aja, tudi nekaj bo za posladkat.

Korona virus? Ne, tu ga ne bo. Nima vstopa.

Saj vem, tisto presenečenje te zanima ...  Naj ostane presenečenje 🙂 Zagotovo pa domov ne odideš praznih rok (niti glave, niti srca).

Komu je seminar namenjen?

  • Tebi, ki imaš v sebi vsaj malo kreativne žilice.

  • Tebi, ki si želiš poslovno nekaj spremeniti ali ustvariti.

Se prepoznaš v tem?

Seveda se, sicer zdajle ne bi tega bral …

PRIJAVE? Ja, prosimo, so obvezne, ker imamo omejeno število mest. Napišite "PRIDEM!" in kakšen lep pozdravček na info@katapult.si.

P.s.: Povabi še mamo, prijatelja, ljubico, taščo, šefa … vsakogar, ki rad sliši kaj novega in uporabnega.

Kdo pa je ta 5ra (predavateljica)?

Pišem, predavam in ustvarjam, še raje pa hribolazim in gledam zvezde. Bodi, kar si; delaj, kar te veseli, je moje osnovno vodilo. 

Sicer avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi pravijo, da je najuspešnejša Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko. Sicer meni je najuspešnejša knjiga CAMINO - Od suženjstva do svobode, ki se je dotaknila največ src in spremenila največ življenj ...

Več si preberite TUKAJ.

Zanima me več >>

Za dodatna vprašanja mi prosim pišite na 5ka@petraskarja.com ali me pokličite na 040 415 615.