AKROBATI – dr. Jure Knez (Petra Škarja)

19,90

Na voljo po naročilu

Dr. Jure Knez, za nekatere vizionar, za druge genij, za javnost pa uspešen podjetnik, večinski lastnik podjetja Dewesoft, ki deluje v 50-ih državah sveta. Jure Knez podpira podjetnost in ustvarjalnost, zato je ustanovil tudi podjetniški pospeševalnik Katapult, kjer pomagajo mladim na njihovih začetkih poslovne poti.  

V knjigi AKROBATI dr. Jure Knez odpre pogled v njegovo razmišljanje, v način podjetniškega delovanja, predstavi svoje začetke in poda neprecenljive nasvete, ki dozorijo le iz prakse tako uspešnega podjetnika. Knjiga je obogatena s slikovnim materialom ter QR kodami, ki vodijo do video vsebin. Tako vam “živa” knjiga AKROBATI zelo nazorno odpre vrata v svet uspešnega podjetnika. 

Knjigo je zapisala Petra Škarja, avtorica več knjižnih uspešnic. V knjigi jo Jure mentorsko vodi ob začetkih uresničitve njene poslovne ideje o Založbi 5KA. 

Več o knjigi na povezavi: Knjiga AKROBATI, dr. Jure Knez (Petra Škarja) >>

Na voljo po naročilu

Šifra: 0432-Z Kategorija: Oznaka:

Opis

Knjiga AKROBATI vam slikovito (obogatena je s slikami in QR kodami, ki vodijo do video vsebin) odpre vrata v pogled na svet dr. Jureta Kneza, uspešnega podjetnika, soustanovitelja in večinskega lastnika podjetja Dewesoft, ki je znano tudi po tem, da je v lastni zaposlenih. Zakaj? "Ker je tako prav," pravi dr. Jure Knez. "Zaposleni so tisti, ki krojijo usodo podjetja. Zato je prav, da čutijo, da je podjetje tudi njihovo." 

V knjigi AKROBATI se pogovarjata dr. Jure Knez in Petra Škarja, ki želi ustanoviti inovativno knjižno založbo 5KA. Jure jo mentorsko vodi in podaja pomembne nasvete, ki so plod mnogoletnih podjetniških praks. Med tem ustvarjanjem prikaže tudi svoje podjetniške začetke in plati, ki so javnosti še napoznane ... 

Več o "živi" knjigi AKROBATI na povezavi: Knjiga AKROBATI - dr. Jure Knez (Petra Škarja) >>

Title

Go to Top