SPLETNI PROGRAM

Kako izdati knjigo

5ra, tvoj seminar je unfuckingbelieveably awesome. Še nekoga, ki nikoli ne bi niti pomislil na to, da bi napisal knjigo, lahko spreobrneš v človeka, ki si knjigo zares močno želi napisati.

Marjan Povše

Pozdravljena Petra, sem ti zelo hvaležna za informacije, ki sem jih dobila na seminarju. Dobila sem pa tudi nekaj, kar je še bolj pomembnega in sicer samozavest, kar pripelje do poguma in občutek, da se da. 🙂

Maja Kozjek

Hvala za super seminar, veliko novega znanja in napotkov, predavateljica pa zelo zabavna in energična! Priporočam vsakemu, ki razmišlja o svoji knjigi!

Nina Bavdek

Udeležila sem se seminarja Kako izdati knjigo in bila več kot presenečena. Petra Škarja je bila čudovita. Dobila sem veliko nasvetov na kaj moram paziti pri izdajanju knjige in njeni promociji, saj se kot pravi Petra še tako dobra knjiga ne prodaja sama. Hvala Petra za čudovito izkušnjo. Priporočam vsem.

Katja Škerlj

Lepo si predstavila pestro pot od ideje do izdane knjige v roki in spotoma poskrbela še za naš pisateljski navdih. 🙂 Skratka, super poučen in zabaven seminar! 🙂
Pa hvala tudi za sladko uverturo ...  

Mojca Saje

Na seminar kako izdati knjigo sem se prijavila v želji pridobiti znanje o postopku izdaje knjige. Knjigo sem takrat imela že skoraj napisano, nisem pa imela čisto nobenega znanja o tem, kako jo spraviti na police knjigarn. S pomočjo tega seminarja sem dobila ogromno informacij, pravzaprav vse potrebne, kar mi je zelo pomagalo na poti do cilja. S Petro sva tudi po seminarju nadaljevali s sodelovanjem in z njeno pomočjo je moja knjiga v svoji najboljši podobi luč sveta ugledala že le nekaj mesecev kasneje. A če se takrat ne bi udeležila tistega seminarja, ki mi je ogromno dal, bi bila moja knjiga danes verjetno res še vedno pospravljena nekje v predalu pisalne mize. Hvala Petra, za odlično znanje in informacije podane na seminarju ter neprecenljivo podporo, ki si mi jo nudila vso pot do cilja.

Veronika Frece

Najprej se mi je zdelo, da bo 3-urni seminar zame lahko kar predolg. Potem pa je bilo v ta čas zapakiranega toliko smeha in uporabnih informacij, da je tik-tak minilo. Petra, iz srca sem ti hvaležna za vso spodbudo za pisanje, posebej še za domiselne predloge in nasvete glede oglaševanja, ki mi pridejo zelo prav že zdaj, pri mojem vsakdanjem delu. Za vedno si bom zapomnila tvoje besede: V sodelovanju je največja moč.

Nina Pirc Vovčko, www.loving-wood.com

Tudi sama sem bila tik pred izdajo knjige in le od koga se lahko naučiš največ o tem kot pa od nekoga, ki je izdal že toliko knjig in odpredaval toliko seminarjev?
… Imela sem pa tudi to srečo, da mi je pomagala pri izidu moje knjige. Z njenimi izkušnjami, je to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi ob izdaji svoje knjige. Pomagala in svetovala mi je pri marsičemu, na kar jaz niti pomislila ne bi.

Špela Kranjec, Avtorica knjige Pojedla sem anoreksijo
Želim se ti zahvaliti za informacije kako izdati knjigo - mi je tako olajšalo vse skupaj – norooo ... 🙂 Vsi podani direktni kontakti - super občutek, ni kaj! Hvala ti od srca! Knjiga že nastala, jaz vesela zelo! 🙂
Lea Lebar, Avtorica knjige BITI, biti kreativen otrok, vzgojitelj/učitelj, starš

Resnično odličen seminar, sproščeno vzdušje, ogromno praktičnih napotkov in nasvetov, ki pa imajo ogromno vrednost, saj so podani iz prve roke. Predvsem mi je bilo všeč to, da smo se naučili veliko novega iz napak nekoga drugega. Hvala za tako srčen, iskren, motivacijski in informacij poln seminar! Hvala za vzpodbudo in motivacijo, predvsem pa čestitke za opogumljanje ljudi, ter širjenje "človečnosti". V slogi je moč in VSE se da, če se hoče! 🙂

Manneira Aja Solei, ElenaS d.o.o
Petrina knjiga Česar nas niso naučili v šolah mi je leta 2012 spremenila potek mojega življenja. Vse njene besede, ki sem jih prebral v njenih knjigah in slišane besede na več njenih delavnicah in seminarjih pa so bile zlata vredne. Petra je karizmatična osebnost, pripravljena pomagati, zato sem izredno hvaležen, da sem jo spoznal. Je velika inspiracija za pisanje moje knjige, ki je v nastajanju. Hvala Petra.
Ivan Jurgec, Avtor knjige Osebna izpoved policista

Neskončno sem bila hvaležna in vesela, da sem osebno uspela spoznati avtorico štirih knjižnih uspešnic Petro Škarja, ki je moje življenje obrnila na glavo in me premaknila od razmišljanja k akciji. Če si nečesa resnično želimo, potem so potrebna konkretna dejanja, kajne?! Dodatna pomoč pa je vedno dobrodošla, saj se sama najbrž še nekaj časa ne bi spravila k pisanju svojega bloga in izdaji knjige.

Renata Simič, avtorica prihajajoče knjige o partnerstvu

Še kak dan po seminarju je napolnjen s tvojo energijo in srčno odprtostjo pomešano z mladostnim pogumom.
HVALA. Dobila veliko odgovorov, namigov, potrditev, predvsem pa živo zdravo energijo, katero širiš naokrog. Z veseljem še kdaj ...

Ljuba Južnič

Najprej se zahvaljujem za zelo poučen seminar ... Res je bilo mega, ker se mi je marsikaj razjasnilo, pa predstavila si na svoj način, kar je dalo še posebno noto!"

Saša Šket

Draga Petra, tvoj seminar Kako izdati knjigo in z njo zaslužiti, je bil odličen! Dobila sem vse potrebne informacije in dodatni zagon! Si zelo lepa oseba, z vseh vidikov, in lepo je, da deliš svoje znanje in izkušnje!

Urška Trampuš

''Petra je enostavno najboljša v Sloveniji, kar se tiče promocije in prodaje knjig, ima svoj pristop, ki deluje, in definitivno je nekdo, od kogar se želite učiti, če želite napisati svojo knjigo in biti uspešni pri promociji in prodaji te knjige!''    -   Tadej Bevc

Lepo je ... izdati knjigo ...