GLAVNI ZAVIRALCI USPEHA IN DOSEGANJA PRISTNE SREČE

Virusi Slovenije

Redna cena: 7,70€

POVEDALI STE

Mnenja bralcev

“Helooooo Petra! Najbolj ŽIVA odštekana RESNIČNA KULska, ki sem jo prebrala EVER. Koliko je smisla v vsem napisanem in prebranem v dobri 1,5 uri na soncu na terasi. HM, prednost je v kratkih in prečiščenih informacijah in to knjigo lahko prebere prav VSAK, ki ima 1,5 ur časa kjerkoli … brez meja. Knjiga, ki sem jo rabila, da sem razumela, da sem samo HAHA normalna in da ker sem izven okvirjev pač drugačna. Uspešno in čestitke … čista 10.”
Gabi Zupan
“Knjigo sem prejela in jo prebrala na mah. Tanka, mehka, a zelo zanimiva, poučna, napisana v tvojem prijetnem, sproščenem stilu pisanja. Hvala zanjo, v njej je nekaj zelo zanimivih pogledov na nas Slovence, oziroma pogledov od zunaj, na katere pogosto pozabimo ali pa se jih sploh ne zavemo. Res delujemo tako? Ja, po mojem mnenju je tako, pri zelo veliki večini nas. Res hvala za pogled od zunaj. Petra, vztrajaj, piši dalje, komaj čakam tvojo novo knjigo. Ptičjega petja in čebeljega brenčanja poln dan ti želim.”
Martina Šumrada
Navdušena sem nad vašo knjigo Virusi Slovenije. Že dolgo (ne vem če sploh kdaj) nisem prebrala nečesa tako globokega in povedanega na tako preprost način.
Sonja Jelen

BLOG

Iz knjige

Virusi Slovenije (Petra Škarja)

1 septembra, 2016|Komentarji so izklopljeni za Virusi Slovenije (Petra Škarja)

Povzetek knjige VIRUSI SLOVENIJE Avtorica: Petra Škarja Virusi so PRIUČENA in PRIDOBLJENA (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so GLAVNI ZAVIRALCI [...]

MOGOČE VAS ZANIMA ŠE:

Ostale knjige

Izobraževalno potovanje po Kaliforniji mi je bilo dokaz, da nas Američani lahko naučijo podjetnosti. Če znamo ta znanja prilagoditi na naše, slovensko, okolje, lahko dosežemo mnogo.

Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela: prevzemanja odgovornosti, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, …

Ljudje smo si tako različni … A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo mir v duši in srečo v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

Kako postaviti sebe in posledično celotno družbo na višji nivo? Verjamem, da s spodbujanjem podjetnosti (ne podjetništva samega). Prav to zajemata ti dve knjigi.