Vas zanima, kako vam lahko optimizacija spletnih strani pomaga povečati prodajo?

 

Imate super produkt ali storitev, pa nikakor ne dosežete strank? Vas muči pomanjkanje sredstev? Potem je optimizacija spletnih strani pravi odgovor. V slovenskem prostoru so v podjetju Gorec d.o.o. največji strokovnjaki s tega področja.  Odlikujejo jih leta izkušenj in mlada ekipa zagnanih strokovnjakov, ki je s svojimi inovativnimi idejami na vrh Googla pomagala že marsikateremu podjetju, vodi pa jih Tomaž Gorec, podjetnik, popotnik in bloger.

Optimizacija spletnih strani oziroma optimizacija za spletne brskalnike je sestavljena iz dveh enako pomembnih delov, in sicer ON site ter OFF site optimizacije. ON site optimizacija vključuje vsa dela na vaši spletni strani, kar pomeni, da lahko ogromno naredite že sami. Na spletni strani podjetja Gorec d.o.o. najdete ogromno informacij in navodil, kako SEO optimizirati svojo spletno stran in tako poskrbeti za čim boljše uvrstitve. Med osnove med drugim sodi ureditev URL-jev, naslovov ter meta opisov, največ pozornosti pa potrebuje vsebina, kar je element, ki ga lastniki spletnih strani najpogosteje zanemarjajo. Google namreč najbolj ceni spletne strani s kakovostno in informativno vsebino, ki bralcem ponudi informacije, ki jih iščejo. Pri tem je zelo pomembno, da z vključitvijo pravih ključnih besed Googlu date vedeti, o čem vaše besedilo pravzaprav govori.

optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani pa vključuje dela izven strani, združena pod nazivom OFF site optimizacija, in sicer temelji na pridobivanju zunanjih povezav, ki kažejo na vašo spletno stran. V podjetju Gorec d.o.o. razpolagajo z lastno mrežo visoko kakovostnih spletnih blogov, s katerih pridobivajo povezave, ki v očeh Googla delujejo kot glasovi »ZA«. Več kot imate glasov ZA, višje se boste pojavljali v spletnih brskalnikih. Seveda lahko posamezne povezave pridobite tudi sami, vendar pa je teh navadno manj, prav tako pa težje pridete do kakovostnih povezav.

V kolikor vas zanima več na to temo, se brez težav obrnete na podjetje Gorec d.o.o., kjer vam bodo pripravili povsem brezplačno in neobvezujočo ponudbo za optimizacijo vaše spletne strani, ponujajo pa tudi možnost izobraževanj na to temo, ki jih izvaja Tomaž Gorec, ustanovitelj podjetja.

Tomaž Gorec se že zadnjih 15 let posveča vsemu, povezanemu s spletom, svojo strast do podjetništva in digitalnih storitev pa v obliki bloga uspešno združuje s svojo ljubeznijo do potovanja. Svojo podjetniško pot je začel pred več deset leti kot lastnik ene od najuspešnejših diskotek v našem prostoru, diskoteke Afrika, nato pa prepoznal potencial spletnih brskalnikov in se kaj hitro uveljavil kot strokovnjak s tega področja. Optimizacija spletnih strani kot hobi je rasla in se hitro spremenila v posel, s katerim se z največjim veseljem ukvarja še danes, kar je tudi eden do trikov, zakaj je pri tem tako uspešen, s svojim znanjem pa je do uspeha pomagal že nešteto podjetjem. Ravno zaradi svojega uspeha pa lahko svoj prosti čas posveti svojim hobijem – potovanjem in fotografiji, kar uspešno združuje na svojem blogu, kjer redno objavlja novice iz svojih potovanj, s svojimi sledilci pa na družabnih omrežjih redno deli čudovite fotografije in video posnetke, katere zajema s svojim zvestim popotniškim spremljevalcem, dronom. 

Če vas optimizacija spletnih strani zanima, so vam v podjetju Gorec d.o.o. vedno na voljo tako po mailu na info@gorec.si kot tudi na telefonski številki 070/666-777, da vam pripravijo povsem brezplačno in neobvezujočo ponudbo za SEO optimizacijo.