Kako izdati knjigo … in z njo zaslužiti?2019-09-11T11:34:49+00:00

SEMINAR

Kako izdati knjigo ... in z njo zaslužiti

Si želite izdati svojo knjigo in jo seveda narediti čimbolj prepoznavno? Morda vam tu lahko pomagam. Vabljeni na seminar:

Kdaj? Četrtek, 19. 9. 2019, od 17.00 do 20.00

Prijave niso več možne, saj so že vsa mesta zapolnjena.

Kje? Ljubljana, NOX hotel

Koliko? 25,00 evrov

PRIJAVA na seminar Kako izdati knjigo ... in z njo zaslužiti >>

Kaj boste izvedeli na seminarju?

Pomembno!

Podala vam bom tudi mnogo napak, ki sem jih storila sama, ter s tem izgubljala čas, denar in voljo. Prav iz tovrstnih napak verjamem, da se lahko mnogo naučimo ...
  • Razlika med založbo in samozaložbo ter katero izbrati,
  • kakšen je postopek izdaje pri samozaložbi,
  • na kaj bodite pozorni, da po nepotrebnem ne izgubljate denarja,
  • kako priti na prodajne police,
  • kolikšno investicijo sploh potrebujete za izdajo knjige,
  • kakšne so možne rešitve, če nimate začetne investicije,
  • in najpomembnejše in najbolj obširno na seminarju: kako narediti knjigo prepoznavno in z njo tudi zaslužiti.
PRIJAVA na seminar Kako izdati knjigo ... in z njo zaslužiti >>

Nekateri so s pomočjo tega seminarja že izdali svojo knjigo! 🙂

Tudi sama sem bila tik pred izdajo knjige in le od koga se lahko naučiš največ o tem kot pa od nekoga, ki je izdal že toliko knjig in odpredaval toliko seminarjev?
… Imela sem pa tudi to srečo, da mi je pomagala pri izidu moje knjige. Z njenimi izkušnjami, je to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi ob izdaji svoje knjige. Pomagala in svetovala mi je pri marsičemu, na kar jaz niti pomislila ne bi.
Špela Kranjec, Avtorica knjige Pojedla sem anoreksijo
Želim se ti zahvaliti za informacije kako izdati knjigo - mi je tako olajšalo vse skupaj – norooo ... 🙂 Vsi podani direktni kontakti - super občutek, ni kaj! Hvala ti od srca! Knjiga že nastala, jaz vesela zelo! 🙂
Lea Lebar, Avtorica knjige BITI, biti kreativen otrok, vzgojitelj/učitelj, starš
Petra mi je resnično odprla veliko novih pogledov na izdajo knjige. Na njenem seminarju »Kako izdati knjigo in z njo zaslužiti«, sem prejel toliko informacij, da sem si takoj zaželel, da bi sodelovala. Hvaležen sem, ker sem bil izbran in da sva sodelovala pri moji prvi knjigi. Priporočam vsakemu. Ne bo vas razočarala. Nikoli. Petra, hvala za tvojo pomoč.
Simon MIčić, Avtor knjige Deček s tatujem na srcu
Resnično odličen seminar, sproščeno vzdušje, ogromno praktičnih napotkov in nasvetov, ki pa imajo ogromno vrednost, saj so podani iz prve roke. Predvsem mi je bilo všeč to, da smo se naučili veliko novega iz napak nekoga drugega. Hvala za tako srčen, iskren, motivacijski in informacij poln seminar! Hvala za vzpodbudo in motivacijo, predvsem pa čestitke za opogumljanje ljudi, ter širjenje "človečnosti". V slogi je moč in VSE se da, če se hoče! 🙂
Manneira Aja Solei, ElenaS d.o.o
Petrina knjiga Česar nas niso naučili v šolah mi je leta 2012 spremenila potek mojega življenja. Vse njene besede, ki sem jih prebral v njenih knjigah in slišane besede na več njenih delavnicah in seminarjih pa so bile zlata vredne. Petra je karizmatična osebnost, pripravljena pomagati, zato sem izredno hvaležen, da sem jo spoznal. Je velika inspiracija za pisanje moje knjige, ki je v nastajanju. Hvala Petra.
Ivan Jurgec, Avtor knjige Osebna izpoved policista
Neskončno sem bila hvaležna in vesela, da sem osebno uspela spoznati avtorico štirih knjižnih uspešnic Petro Škarja, ki je moje življenje obrnila na glavo in me premaknila od razmišljanja k akciji. Če si nečesa resnično želimo, potem so potrebna konkretna dejanja, kajne?! Dodatna pomoč pa je vedno dobrodošla, saj se sama najbrž še nekaj časa ne bi spravila k pisanju svojega bloga in izdaji knjige.
Renata Simič, avtorica prihajajoče knjige o partnerstvu
Še kak dan po seminarju je napolnjen s tvojo energijo in srčno odprtostjo pomešano z mladostnim pogumom.
HVALA. Dobila veliko odgovorov, namigov, potrditev, predvsem pa živo zdravo energijo, katero širiš naokrog. Z veseljem še kdaj ...
Ljuba Južnič
Najprej se zahvaljujem za zelo poučen seminar ... Res je bilo mega, ker se mi je marsikaj razjasnilo, pa predstavila si na svoj način, kar je dalo še posebno noto!"
Saša Šket
Draga Petra, tvoj seminar Kako izdati knjigo in z njo zaslužiti, je bil odličen! Dobila sem vse potrebne informacije in dodatni zagon! Si zelo lepa oseba, z vseh vidikov, in lepo je, da deliš svoje znanje in izkušnje!
Urška Trampuš
Petra je v svojih letih prišla že do toliko življenjskih spoznanj, da bo prav zanimivo spremljati, kam vse jo bo še življenje poneslo.
Preko lastnih izkušenj je stopila na novo pot, tu je nastala knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je bila zame učbenik podjetništva, ki bi ga moral vsak Slovenec brati že od otroštva. Potem še odlična knjiga Virusi Slovenije, kjer ste govori o naših stereotipih. Drugi učbenik. Sicer pa je Petra človek, ki s svojo energijo, zrelostjo in srčnostjo osvoji vsakega, ki ima odprto srce in glavo.
Zlata Tavčar, Tax-Fin-Lex

Vsakdo izmed nas lahko spreminja življenja - tudi vi!

  • Včasih sem mislila, da je postopek izdaje knjige takoooo zelooo zahteven ...
  • Včasih sem mislila, da se v Sloveniji pa res ne izplača prodajati knjige ...
  • Včasih sem mislila, da jaz pa res nimam kaj pisati, kaj šele govoriti ostalim ...

Kako sem se motila.

Danes obožujem knjige in vse, kar je povezano z njimi! 🙂 Pisanje je res umetnost, knjige zlato, postopek izdaje pa zabaven proces. Želim si, da bi še več ljudi napisalo knjigo in s tem širilo svoja doživetja, izkušnje, spoznanja med druge - ko bi vedeli, koliko ljudem lahko na ta način res spremenite življenje ...

Zato - ja, napišite knjigo! 🙂 Jaz vam pa pri tem lahko pomagam, da se ne spotaknete ob vsak kamen na poti. Obljubim vam, da vam olajšam celotno pot do vaše prve knjige.

PRIJAVA na seminar Kako izdati knjigo ... in z njo zaslužiti >>

Kdo pa je ta 5ra (predavateljica)?

"Pišem, predavam in ustvarjam.

Spodbujam podjetnost in ustvarjalnost, saj vas to pripelje preko uspeha do svobode pri delu in v življenju – in s tem do morda najpomembnejšega temelja sreče in zadovoljstva. Bodi to, kar si, delaj to, kar te veseli, je moje osnovno vodilo. In JUST DO IT – s srcem. Sicer pa oseba z izjemnimi sanjami, željami in pravljično podobo sveta. Vodi me misel Alberta Einsteina: “Vesolje nam ne bi posadilo sanj v naša srca, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničimo."

Sicer avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi je knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko.

Zanima me več >>

Za dodatna vprašanja mi prosim pišite na 5ka@petraskarja.com ali me pokličite na 040 415 615. 

Število dni do seminarja
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Neuspehi uspešnih
Brezplačna E-knjiga - česa se lahko naučimo iz neuspehov (tudi drugih).

close-link
Kako napisati knjigo... in z njo zaslužiti?
Brezplačen 20-stranski E-priročnik

close-link