petra škarja knjige

Knjiga je čudovito darilo.

December je čas obdarovanj, zato tudi za vas posebna praznična akcija.

Ob naročilu katerekoli knjige dobite luštno darilce - malo knjižico lepih misli; za upanje, pogum in nasmešek na obrazu.

Katero boste izbrali?

Camino - Petra Škarja

CAMINO - Od suženjstva do svobode

Knjiga za vse, ki ste ti kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti.

Camino je bila pot, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva, s katerimi posledicami sem se borila vse do sedaj.

Pripravljena sem bila iti na konec sveta, da se rešim teh okov, ki so postajali vse težji in težji in pod katerimi bremeni sem klecala spet in spet. In prav to sem storila. Šla na konec sveta (Fisterra) iskati preprosto - lahkotnost in svobodo!

25,00 €

Zate - Petra Škarja

ZATE - Velike resnice malih doživetij

Knjiga za vsakogar, ki želi postati (še) boljši človek in se zaveda, da na svetu ni sam.

V knjigi so zbrane zgodbe iz sveta, ki se dotaknejo duše in srca. Sporočajo nekaj zelo preprostega, a bistvenega – kako biti dober človek, dober do sebe in dober do vsega, kar nas obdaja.

Postopoma razkriva skrivnost uspeha, ki je enotna vsem narodom in vsem generacijam. Kaj to je, si preberite v knjigi. ?   

23,00 €

Akrobati - Petra Škarja

AKROBATI - dr. Jure Knez

Knjiga za tiste, ki ste malo drugačni. Ki izstopate iz povprečja. Ki ste dostikrat nerazumljeni. Vizionarji. Geniji. Posebneži.

Morda za koga čudni ali vsaj nenavadni. Tisti, ki vas povsem ustaljene in povprečne poti ne zanimajo. Ker ravno to so ljudje, ki na koncu pustijo močan pečat na tem svetu.

"Živa" knjiga je opremljena z barvnimi fotografijami in s QR kodami, ki vodijo do video vsebin. Tako lahko zares dobite vpogled v življenje uspešnega podjetnika, kot je dr. Jure Knez.

19,90 €

Gora - Petra Škarja

GORA - Darilo za ljubitelje narave

Knjiga je čudovito darilo za vse ljubitelje narave, še posebej gora.

V knjigi s trdimi platnicami so zbrane lepe slike gora in ganljivi zapisi hribolazcev. To je knjiga, ki jo vzameš v roke, poljubno odpreš, prebereš misel ali dve in se ob tem prijetno nasmehneš z občutkom topline pri srcu.

S knjigo kot darilom sporočiš: "Daj, odklopi se od tega hitrega tempa sveta in odjadraj v okolje sproščenosti, harmonije in popolnosti ..."

19,70 €

knjižica dobrih misli

Knjiga je lepo DARILO. Darilo s sporočilom, darilo z zgodbo; darilo, dano iz srca.  

 

Nekaj lepih misli iz darilnih knjižic

Ne pozabi, da si samo človek. Povsem v redu je, da si včasih na tleh, da se zjočeš. Nato pa vstani in pojdi dalje. Vedno.

Kar iščeš, to najdeš. Išči dobro in našel boš dobro. Tudi tu, kjer živiš; tudi s tem, kar imaš; tudi v tem, kar trenutno si.

Nesrečen je, kdor se z materialnim predstavi. Kajti vedno je v strahu, da to izgubi, in vsak trenutek to možnost nosi v odmevu svoje hvale.

Izziv življenja je zgraditi življenjepis, ki ne govori le zgodbe, KAJ želiš biti, ampak KDO želiš postati. Je zgodba, ki ne govoril le o tem, KAJ želiš doseči, ampak ZAKAJ. Je zgodba, ki ni le zbirka NAZIVOV in POZICIJ, ampak zgodba tvojega življenjskega NAMENA. Sprašuj se, kaj je tvoj namen, pravi klic, tvoja dharma? Ker ko boš tam na tleh, bo to zgodba, ki te bo dvignila pokonci. Oprah

Življenje je kot najtežji izpit. Veliko ljudi pade na tem izpitu, ker prepisujejo od drugih, ne da bi se zavedali, da ima vsakdo svoj unikaten izpitni vprašalnik. Avtor neznan

Ko v celoti sprejmeš, da si preprosto ti, ko se ne primerjaš in ne tekmuješ, te vsi začnejo spoštovati. Tao Te Ching

Ne pozabi na preprosto kmečko logiko, predvsem pa se zavedaj, da nisi sam na tem svetu. Delaj z drugimi tako, kot bi želel, da drugi delajo s tabo.

Kaj ti bo življenje, če je narekovano? Slediti je preprosto, a tudi dolgočasno. Slediti je varno, a brez strasti. Slediti je pričakovano, a za sabo ne puščaš novih sledi.

petra škarja

Kdo je Petra Škarja?

Bodi, kar si; delaj, kar te veseli, je njeno osnovno vodilo.

Petra Škarja je avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi je najbolj poznano delo CAMINO – Od suženjstva do svobode, ki je bila v Sloveniji prodana že v več kot 8000 izvodih. Avtorske pravice enega svojega dela je prodala celo na Kitajsko. Piše tudi knjige uspešnih slovenskih podjetnikov: Franc Jager – Trgovine Jagerdr. Jure Knez – Dewesoft, Tanja Skaza, Smiljan Mori in drugi.

A ni le pisateljica, je tudi podjetnica. Pri svojih 19ih letih je se podala na samostojno podjetniško pot. Poleg svojega lastnega podjetja je soustanovila (in kasneje prodala) podjetje 500 podjetnic d.o.o., ki je organiziralo takrat največji dogodek za podjetnice v Sloveniji. Iz ljubezni do knjig je za tem ustanovila Založbo 5KA, za katero so prejeli zlato priznanje za inovacijo. Tako v Sloveniji kot tudi v tujini predava o knjigah in podjetnosti, mlade pa spodbuja, naj delajo tisto, kar jih res veseli, saj v tem vidi najpomembnejši temelj sreče in uspeha.

V tej predanosti spodbujanja mladih je začela sodelovati s podjetniškim pospeševalnikom Katapult, kjer je vodja strateškega razvoja in kreatorka vsebin. Za njen izobraževalni program Mozaik podjetnosti so prejeli evropsko priznanje European Enterprise Promotion Award (evropsko priznanje za promocijo podjetništva).

Knjige, narava, kreativnost, podjetnost, odnosi – vse to ji je res ljubo.