• jure knez knjiga akrobati dewesoft
  Dr. Jure Knez, za nekatere vizionar, za druge genij, za javnost pa uspešen podjetnik, večinski lastnik podjetja Dewesoft, ki deluje v 50-ih državah sveta. Jure Knez podpira podjetnost in ustvarjalnost, zato je ustanovil tudi podjetniški pospeševalnik Katapult, kjer pomagajo mladim na njihovih začetkih poslovne poti.   V knjigi AKROBATI dr. Jure Knez odpre pogled v njegovo razmišljanje, v način podjetniškega delovanja, predstavi svoje začetke in poda neprecenljive nasvete, ki dozorijo le iz prakse tako uspešnega podjetnika. Knjiga je obogatena s slikovnim materialom ter QR kodami, ki vodijo do video vsebin. Tako vam "živa" knjiga AKROBATI zelo nazorno odpre vrata v svet uspešnega podjetnika.  Knjigo je zapisala Petra Škarja, avtorica več knjižnih uspešnic. V knjigi jo Jure mentorsko vodi ob začetkih uresničitve njene poslovne ideje o Založbi 5KA.  Več o knjigi na povezavi: Knjiga AKROBATI, dr. Jure Knez (Petra Škarja) >>
  Dodaj v košarico Details
 • Izobraževalno potovanje po Kaliforniji mi je bilo dokaz, da nas Američani lahko naučijo podjetnosti. Če znamo ta znanja prilagoditi na naše, slovensko, okolje, lahko dosežemo mnogo.
  Dodaj v košarico Details
 • "Knjiga za vse, ki ste si kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti."
  Dodaj v košarico Details
 • "Knjiga za vse, ki ste si kdaj želeli odložiti težka bremena preteklosti."
  Dodaj v košarico Details
 • Out of stock
  Details
 • Out of stock

  Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela: prevzemanja odgovornosti, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, …

  Details
 • Knjiga je lepo darilo. Če jo predamo v lepi darilni embalaži, pa še toliko bolj. Knjigo CAMINO - Od suženjstva do svobode (Petra Škarja) lahko zato dobite tudi v darilni embalaži. 
  Dodaj v košarico Details
 • Knjiga je lepo darilo. Če jo predamo v lepi darilni embalaži, pa še toliko bolj. Knjigo GORA (Petra Škarja) lahko zato dobite v darilni embalaži. 
  Dodaj v košarico Details
 • Knjiga je lepo darilo. Če jo predamo v lepi darilni embalaži, pa še toliko bolj. Knjigo ZATE - Velike resnice malih doživetij (Petra Škarja) lahko zato dobite tudi v darilni embalaži. 
  Dodaj v košarico Details
 • Pred teboj je e-priročnik idej, konkretnih primerov NAJBOLJŠIH marketinških akcij, kar sem jih naredila v skoraj sedmih letih 'brcanja na samostojni poti', pri katerih je imelo več vpletenih strani korist.

  Dodaj v košarico Details
 • GORA

  19.70
  Knjiga je čudovito darilo za vse ljubitelje narave, še posebej gora. V knjigi s trdimi platnicami so zbrane lepe slike gora in ganljivi zapisi hribolazcev. To je knjiga, ki jo vzameš v roke, poljubno odpreš, prebereš misel ali dve in se ob tem prijetno nasmehneš z občutkom topline pri srcu. 
  Dodaj v košarico Details
 • Sandi Gorišek je avtor knjige Melania Trump: Slovenian side of the story, ki je prejela naziv BESTSELLER na Amazonu. Zaradi omenjene knjige ga je v goste povabilo nekaj ameriških medijev, kasneje ga je našla tudi hrvaška televizija.  "Sandi, kako ti je to uspelo?" me je zanimalo. "V bistvu je dokaj preprosto. Samo spoznati moraš logiko Amazona in prave pristope do tega." Ja, enostavno po enem letu njegovega učenja in brskanja okoli tega.  "Daj, ti bom pokazal še na tvoji knjigi," je predlagal. Le kdo bi temu rekel ne?! :) "Dajva!" Poslušala sem njegove usmeritve, on je nekaj počel (če sem iskrena, niti ne vem kaj točno), in evo, rezultat tega pri knjigi The American Millionaires Have Spoken:
  • Amazon BESTSELLER (Kindle edition)
  • # 1 New Releases in Business Motivation & Self-improvement
  • # 1 New Releases in General Western US Travel Guides
  Ej, fant res zna! :)  Kozarček ali dva (za gurmana izbranega vina) in smo ga prepričali, da bo na tem seminarju razložil postopek, ki se ga je naučil v tem preteklem letu ukvarjanja z Amazonom. Postopek, ki preverjeno deluje in ustvari Bestseller.  On zna narediti BESTSELLER na Amazonu, jaz pa BESTSELLER doma, v Sloveniji. In vsakdo po povedal svojo plat, prikazal svojo pot do tega.  Vabljeni, če zanima tudi vas! 
  Dodaj v košarico Details

Go to Top