Gora nas lahko opomni, kakšno moč nosimo v sebi. Le v skrajnih naporih spoznamo, kako človek zmore več, kot misli, da zmore. 

Gora nas lahko opomni na prava prijateljstva. Le-ta se dostikrat stkejo v najtežjih previsih, na najbolj napornih poteh. 

Gora nas lahko opomni na majhnost in mogočnost obenem. Kako krhko je človeško življenje, pa vendar tako dragoceno in neponovljivo. 

Gora nas lahko opomni, kako malo potrebujemo za srečo v očeh in mir v duši. Tako malo, pa tolikokrat prav tega ne najdemo. 


Lepe misli iz knjige GORA>>


Gora nas opomni na pomembnost truda. Najtežje osvojeni vrhovi nam dajo največ zadovoljstva in stkejo najmočnejše spomine. 

Kakor na gori, tako je v življenju - lepo in manj lepo, naporno in lahkotno, surovo in barvito. A gora je vedno tam. Lahko jo gledamo iz doline ali z vrha, se jezimo nad njeno višino ali jo izkoristimo za najlepše razglede. Lahko se pritožujemo nad težkim korakom ali izrekamo hvaležnosti nad lepoto kavkinega leta. Lahko si poti popestrimo z dobrimi prijatelji ali pa vso pot čemerno brcamo vsak kamen ob poti.

Gore ne moremo premakniti. Lahko pa prilagodimo svoj korak na poti na njen vrh. KNJIGA GORA - Čudovito darilo za vse ljubitelje narave, še posebej gora.

DECEMBRA OB NAKUPU PREJMETE ČUDOVITO DARILO!