Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, David HriberskiTvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, avtor: David Hriberski

Življenje je darilo. Vedno se dogaja ZA NAS in nam vedno kaže, kje je naša prava pot. Od nas samih pa je odvisno, ali si dovolimo in upamo videti, slišati in čutiti smernice, ki nam jih življenje nosi.

TVOJA ZGODBA JE VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ. Vedno moramo verjeti v svojo zgodbo in nikoli, nikoli se ne smemo pomanjševati. Kadar se delamo majhne in ponižne, ne služimo svetu. Zato se moramo povečati in izkoristiti svoje dane potenciale ter tako svetiti v najboljši luči. S tem osvobodimo sebe in druge.

Drznite si sanjati in nikoli ne odnehajte.

"V življenju pride čas, ko ne moreš storiti drugega kot nadaljevati svojo pot. Čas, da slediš svojim sanjam. Čas, da razviješ jadra svojih prepričanj." Delfin Danijel, Sergio Bambaren

Tàko je pač naše okolje – lažje postokamo nad življenjem in službo, že naslednji dan pa stojimo v isti delovni halji na istem delovnem mestu.

Včasih rabimo težje preizkušnje, da si priznamo, da tako ne gre več naprej. Da se upamo premakniti in sprejeti trdno odločitev.

Preteklosti ne morem spremeniti, lahko pa vplivam na to, kar se bo zgodilo jutri in v prihodnosti.

S svojo zgodbo vas želim navdahniti, da si drznete sanjati, ne glede na to, kje ste danes, koga poznate ali ne poznate, kaj znate in česa ne. Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo BITI in IMETI. To pa zahteva vsakodnevno delo na sebi.

Padci v najgloblji obup ti dajejo priložnost, da odkriješ svojo resnično naravo. 

Pomembno je, kaj iz sebe narediš, ne kaj si po izobrazbi. Ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

"Če ne moreš leteti, potem teci. Če ne moreš teči, potem hodi. Če ne moreš hoditi, potem se plazi. Kakorkoli že, le da se vedno premikaš naprej." Martin Luther King Jr.

Zgolj nabiranje vedno novih znanj ni še nikomur prineslo rezultatov. Brez akcije ni reakcije.

"Vztrajal bom tako dolgo, dokler bom dihal. Sedaj mi je namreč znano eno izmed največjih načel uspeha: Če bom dovolj dolgo vztrajal, bom zmagal. Vztrajal bom. Zmagal bom." Og Mandino

"Odkrivanje novih svetov ne prinaša le sreče in modrosti, temveč tudi žalost in strah. Kako bi mogli ceniti srečo, ne da bi vedeli, kaj je žalost? Kako bi mogli doseči modrost, ne da bi se spopadli s svojimi strahovi? Veliki izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče." Delfin Danijel, Sergio Bambaren

Ko si nekaj močno želiš, boš našel pot.

Če ne rečeš ČE, si zmagovalec. Če rečeš ČE, si že izgubil.

Zavedam se, da vera ne stane nič – dvom pa lahko vzame vse, naj si bo to v poslu, ljubezni, investicijah … povsod. Pa tudi zavedam se, da vera ne deluje, če si len. Ko pa VERO podpreš z AKCIJO, se dogajajo ČUDEŽI.

"Če misliš, da zmoreš, ali če misliš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav." Napoleon Hill

Včasih je prav tisto, česar te je najbolj strah, tvoja največja danost, poslanstvo, tvoj dar …

Magic happens (čudeži se dogajajo), ko stopiš iz cone udobja, ko stopiš v neznano.

Ko nekdo verjame vate, te bo potisnil ven iz cone udobja. Ker mu je mar. Ker zaupa vate. Včasih je to nekaj najboljšega, kar lahko nekdo stori zate.

Vsaka stvar je bila enkrat prvič. In vsak prvič je težak. A ko presežeš ta prvič, lahko prideš do takih višav, o katerih se ti še sanjalo ni.

"Naj mnenje drugega ne postane tvoja realnost." Les Brown

tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, David Hriberski

S prve predstavitve knjige TVOJA ZGODBA JE VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ; David Hriberski

"Povečini nismo pripravljeni preseči svojih porazov, zato ne moremo uresničiti svojih darov. Najlažje se je zavzemati za nekaj, kar ne prinaša tveganja. V življenju pride čas, ko ne moreš storiti drugega kot nadaljevati svojo pot." Delfin Danijel, Sergio Bambaren

Kamor usmerjaš energijo, to raste.

Sylvester Stallone – film Rocky Balboa: "Naj ti povem nekaj, kar že veš. Življenje niso samo sonce in mavrice. Je zelo grd in zloben prostor. Ne zanima ga, kako žilav si. Spravil te bo na kolena in te tam držal večno, če mu boš to dovolil. Ne ti, ne jaz, ne nihče na tem svetu ne more tako močno udariti, kot te bo udarilo življenje samo. Ampak ni bistvo v tem, kako močno lahko ti udariš, bistveno je, kako močan udarec lahko preneseš in kljub temu vstaneš in greš dalje. Koliko lahko preneseš in še vedno stopaš naprej. Tako se rodijo zmagovalci!"

Investirajte vase, ker ste na dolgi rok lahko najboljša naložba!

Kaj beremo, kaj gledamo, kaj poslušamo in s kom se družimo, vpliva na to, kakšne bodo naše misli skozi dan.
Vaše misli postanejo vaša resničnost. Zato pazite, kaj mislite. Pazite, s čim polnite svoj um. Tudi pazite, koga poslušate in komu verjamete ter komu sledite.

Poslušajte vse, odločajte se sami. S tem pa tudi sprejmite posledice odločitev. Za vse, kar se vam dogaja v življenju, ste na koncu odgovorni sami.

Pač ni bližnjic in ne hudih znanosti okoli tega – ne komplicirajte, VSTANITE in NAREDITE!

ZDAJ se moraš NAUČITI uživati dobre momente, katere ti življenje nudi.

Sanjači smo tisti, ki spreminjamo svet!

"Ne dovoli, da te kdorkoli prepriča, da nečesa ne moreš doseči. Niti jaz. Imaš svoje sanje – čuvaj jih! Prav tisti ljudje, ki nečesa niso dosegli, pa so si želeli, ti bodo govorili, da tudi ti ne moreš tega storiti. Če si nekaj želiš – pojdi in to dosezi. Pika." Will Smith

Iz knjige TVOJA ZGODBA JE VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ, avtor David Hriberski >>

 

Brezplačna E-knjiga:  NEUSPEHI USPEŠNIH
Česa se lahko naučimo iz neuspehov vseh tistih, ki so danes resnično uspešni in kako lahko to pomaga uspeti nam?